luni, 7 aprilie 2014

Despre Noi


Club Sportiv Shindao Mangalia,creat in 2004 a promova artele martiale autentice , traditionale si moderne.

Ca si antrenor ,Ovidiu Serghiuta peste 25 de arte martiale,diverse stagii in tara si strainatate cu maestri si instructori de renume:1987- Lucian Tomescu ,fiind si primul profesor de Wushu,


Instructori :

Constantin Blanaru ,alias Sarmy lee -Instructor -Sportiv Shindao din 2004

 Instructor militar de arte martiale si autoaparare militara,

Instructor Directia Nationala de Sport- Arte martiale si autoaparare,

Instructor Shindao JKD .

Liviu- Mihai Popa   -Instructor -Sportiv Shindao din 2004 ,cu background in box si lupte,campion multiplu national in sanda-sanshou ,MMA.


Mustafa Alberto – background Shotokan-karate .Sportiv Shindao 2005 .Multiplu campion national si international Sanda-Sanshou

Chirita Adrian-background in Mongolian Wrestling-Lupte .Sportiv Shindao din 2007.Multiplu campion national sanda-sanshou,Bjj Gi & no Gi,MMA

Daniel Banu -background 4 ani Choi-Lee-Fut,Sportiv Shindao din 2007


JKD este o puternica unealta de cautare si dezvoltare, folosita pentru a compara si analiza tehnicile si metodele de lupta. JKD este viu, fluid si intotdeauna se adapteaza. Asemeni lui Si-Jo Bruce Lee, practicantii de astazi trebuie sa exploreze mereu noi tehnici si sa continuie sa se exprime in lupta.

Jun Fan Gung Fu este numele dat metodei sale de antrenament si lupta de catre fondatorul ei – Si-Jo Bruce Lee. Este o medota izvorata din dorinta sa de a crea un sistem eficient in toate distantele de lupta: Kickboxing, Trapping, Grappling.

Kali, Eskrima sau Arnis reprezinta 3 denumiri diferite pentru unul si acelasi lucru: artele martiale filipineze. Artele martiale filipineze pun un deosebit accent pe deplasari si mecanica corpului si sunt deosebit de cunoscute pentru stilul unic de a lupta cu betele. In afara de bete, sunt deosebit de eficiente in lupta cu cutitul. In Kali armele folosite sunt deosebit de numeroase si sunt de la cele de tip “box”  sau de tip “proiectil”pana la bete si arme taioase cu lame scurte sau de o lungime considerabila.

TAIJI QUAN – “Pumnul culmii supreme”, sistem de arte martiale chinezesc ce contine în primul rand metode de control a respiratiei si al gesturilor.

Brazilian Jiu Jitsu, cunoscut si ca BJJ, este o arta martiala si un sport de contact care foloseste tehnici articulare si strangulari pentru a invinge agresorul,axat in special pe lupta la sol.

MMA este cel mai complet sistem competitional de lupta, care imbina lupta in picioare cu lupta la sol,parintele spiritual al acestei arte, este Bruce Lee.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
 

Club Sportiv "Shindao" © 2010

Blogger Templates by Splashy Templates